Stanga
Dreapta

Elena Udrea poate scăpa de închisoare. Ce a făcut fostul ministru

Gabriela M Bogdan, 18 aprilie 2022, Ora 12:43

  • print
  • |
elena-udrea-poate-scapa-de-inchisoare-ce-a-facut-fostul-ministru-50553-1.jpg

 

După ce a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria, Elena Udrea a luat o decizie care ar putea să o scape de cei șase ani de închisoare și de întoarcerea sa în România, ca urmare a dosarului „Gala Bute”.

Elena Udrea a încercat toate metodele pentru a-i determina pe judecătorii din Bulgaria. Una dintre tacticile sale a fost să se plângă de condițiile din închisori. Ca urmare, magistrații au cerut mai multe detalii de la Ministerul Justiției din România. 

O altă metodă pe care Elena Udrea a utilizat-o a fost aceea de a invoca o afecțiune medicală pe care ar avea-o. Ca urmare, a cerut azil politic în Grecia, cu scopul de a se trata.

Cum vrea Elena Udrea să fenteze sistemul și să scape de închisoare

Elena Udrea a apelat la condițiile deplorabile din închisorile din România pentru a câștiga mai mult timp. Fostul ministru a povestit momentul în care a fost încarcerată la Târgșor. Pe vremea aceea, stătea într-o celulă foarte murdară și a fost amenințată cu moartea. 

Din motivele invocate de Elena Udrea, instanța din Bulgaria, țară în care se află acum, au cerut Ministerului Justiției din România explicații. Astfel, autoritățile trebuie să trimită un document care să cuprindă condițiile în care fostul ministru ar trebui să stea. 

Elena Udrea trebuie să ispășească o pedeapsă de șase ani pentru dosarul „Gala Bute”, după mai bine de șapte ani de la comiterea faptelor penale. Printre acestea, se numără dare de mită, luare de mită, abuz de putere în serviciu, din moment ce era ministru în vremea aceea.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară