Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Șeful NATO: „Suntem pregătiți pentru cel mai rău scenariu”

Gabriela M Bogdan, 16 februarie 2022, Ora 11:55

  • print
  • |
eful-nato-suntem-pregatiti-pentru-cel-mai-rau-scenariu-50175-1.jpg BREAKING NEWS

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, arată că Alianța nu crede foarte tare în intențiile Rusiei de a rezolva conflictul pe cale diplomatică și arată că țările NATO sunt pregătite pentru cel mai rău scenariu, acela fiind o invazie la scară largă a Ucrainei.

 

”Până acum nu am văzut o descaladare a rusiei, dar urmărim îndeaproape mișcările lor. Rusia și-a mutat mai mereu trupele, este un dute-vino. Dacă vom vedea o descaladare, aceasta va fi o plăcere, dar vedem o mișcare permanentă.

Vedem mesaje de la Moscova că ei dau o șansă diplomației. Noi suntem pregătiți pentru discuții diplomatice, dar suntem pregătiți și pentru cel mai rău scenariu (...) Inițial, vorbeam despre 100.000 de soldați, dar acum vedem că acest număr crește, crește. Am văzut în ultimele luni că ei se mută cu armament, cu trupe, apoi retrag trupele, dar armamentul rămâne pe loc. Ulterior, trupele pot fi aduse la loc, iar noi vrem să vedem o mutare de durată, nu doar o mișcare de moment.”, a spus Stoltenberg.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:26
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară