Stanga
Dreapta

Ședință secretă cu șefii din SRI

Gabriela M Bogdan, 28 martie 2023, Ora 11:01

  • print
  • |
edinta-secreta-cu-efii-din-sri-51572-1.jpg

Preşedintele Klaus Iohannis participă, marţi, de la ora 12.00, la şedinţă de evaluare a stadiului măsurilor adoptate de SRI, în contextul provocărilor de securitate generate de războiul de agresiune declanşat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei.

Potrivit unui anunţ al Serviciului Român de Informaţii, la sediul central al SRI va avea loc, în prezenţa Preşedintelui României, Klaus Werner Iohannis, o şedinţă de evaluare a stadiului măsurilor adoptate de Serviciul Român de Informaţii în contextul provocărilor de securitate generate de războiul de agresiune declanşat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei.

SRI precizează că şedinţa va începe la ora 12.00 şi nu are o componentă deschisă publicului, iar Biroul de presă al SRI va reveni cu un comunicat de presă post-eveniment.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară