Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Deputatul Vlad Popescu Piedone : „Nu uitați cine v-a oferit locul din parlament!”

Bogdan Ionescu, 2 martie 2021, Ora 20:34

  • print
  • |
deputatul-vlad-popescu-piedone-nu-uitati-cine-v-a-oferit-locul-din-parlament-48481-1.png BREAKING NEWS

Deputatul PPU-SL Vlad Popescu Piedone, afiliat grupului PSD, a depus două dintre cele 2.500 de amendamente la proiectul de buget pentru 2021, un buget pe care cei de la PSD îl consideră ca fiind unul de austeritate.

”Am susținut astăzi, în calitate de parlamentar de Suceava, două amendamente pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din județ. Cum era de așteptat, așa cum s-a întâmplat și în comisiile de specialitate, parlamentarii PNL, USR-PLUS și UDMR au respins cele două amendamente, fără niciun fel de motivație. Singurul lucru care a stat la baza votului lor este că nu le satisface clientela politică. Nu îi interesează dezvoltarea țării. Nu îi interesează ca românii să aibă un trai mai bun sau măcar un trai decent. Nu îi interesează ca România să aibă drumuri demne de o țară din Uniune Europeană. Ei vor austeritate. Însă nu și pentru ei și acoliții lor”, a spune deputatul Vlad Popescu Piedone.

Cele două amendamente depuse de Vlad Popescu Piedone făceau referire la modernizarea rutieră din comuna Pătrăuți, respectiv din orașul Frasin. Iar pentru ambele, deputatul de Suceava dăduse și sursa de finanțare. Pentru Pătrăuți, a fost propusă suplimentarea cu 18.226 mii lei a creditelor bugetare ale Ministerului Dezvoltării, iar pentru Frasin, suplimentarea propusă a fost de 9.959 mii lei din același buget al Ministerului Dezvoltării.

Acesta acuză coaliția de guvernare că nu vede necesară dezvoltarea infrastructurii rutiere din România, o infrastructură deficitară, din cauza căreia se pierd ore în trafic, dar cel mai grav, se pierd vieți. Mai mult, Vlad Popescu Piedone le-a reamintit parlamentarilor că sunt obligați să acționeze în interesul românilor, al celor care le-au acordat încrederea la alegerile din decembrie.

„Cum nu văd necesar nici creșterea pensiilor, salariilor sau a alocațiilor. Li se pare normal să taie și să înghețe tot, pentru că nu se gândesc la oameni și la traiul lor. Nu mai vorbesc despre faptul că actuala majoritate parlamentară nu se gândește nici la educație, nici la sănătate. Dragi deputați și senatori, nu uitați cine v-a oferit locul din parlament! Nu uitați că trebuie să acționați în interesul românilor!”, a scris Vlad Popescu Piedone, pe pagina sa de socializare.

Dezbaterile pe amendamentele aduse proiectului bugetului s-au terminat, târziu, în noapte, iar astăzi, în plenul reunit al Parlamentului urmează să fie dat votul final.

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:17
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă