Stanga
Dreapta

Contre dure în Parlament

Gabriela M Bogdan, 7 martie 2023, Ora 11:24

  • print
  • |
contre-dure-in-parlament-51528-1.jpg

În ultimele zile au avut loc negocieri dure între PSD și PNL, dar în această dimineață totul a bubuit. Conform surselor noastre, miza cea mare este Autoritatea Electorală Permanentă, acolo unde trebuie votat un nou președinte.

Senatorii și deputații se reunesc, marți, la ora 13.00, în ședință de plen comun. Aceștia ar trebui să aibă pe ordinea de zi votul pentru un nou președinte al AEP.

Toni Greblă este candidatul susținut de PSD și UDMR, dar cei de la PNL nu au venit cu nicio propunere oficială. Neoficial, liberalii l-ar susține pe Marian Muhuleț, omul care asigură comunicarea AEP în ziua alegerilor.

Sursele noastre arată faptul că cei de la PNL ar fi cerut scoaterea acestui punct de pe ordinea de zi și o renegociere cu PSD. Social-democrații ar trebui să renunțe la Toni Greblă și să-l susțină pe Marian Muhuleț, omul liberalilor.

În caz contrar, cei de la PNL amenință că vor boicota ședința de plen din Parlament și, mai mult decât atât, vor redeschide anumite negocieri considerate închise de către cei de la PSD.

Liberalii vor da atacul la funcția de secretar general al Guvernului. În coaliție s-a convenit că în această funcție va rămâne Marian Neacșu de la PSD, iar liberalii vor primi alte compensații. În contextul în care PNL ar pierde și funcția de la AEP, vor încerca să renegocieze cu PSD.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară