Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Pacienți lăsați să moară în chinuri la ATI pentru că nu înțeleg utilitatea vaccinării

Gabriela Mihai, 10 noiembrie 2021, Ora 11:31

  • print
  • |
pacienti-lasati-sa-moara-in-chinuri-la-ati-pentru-ca-nu-inteleg-utilitatea-vaccinarii-49670-1.jpg BREAKING NEWS

 

Medicii Spitalului ”Victor Babeş” din Timişoara vor face campanie pro-vaccinare din casă în casă şi pe străzile din oraş pentru a le explica oamenilor de ce imunizarea este importantă şi că trebuie să respecte în continuare toate restricţiile şi normele sanitare. ”Am făcut tot ce se putea în spital, dar, probabil, nu aici trebuia dusă bătălia”, afirmă medicii care povestesc că în secţii sunt sute de pacienţi a căror viaţă atârnă de un fir de păr pentru că nu vor să se vaccineze şi nu cred în boală.

 

”Atunci când vezi secţiile de Terapie Intensivă pline cu pacienţi a căror viaţă atârnă de un fir de păr, din cauză că refuza vaccinul sau nu cred că boala există, atunci când secţiile roşii sunt pline de pacienţi cu forme medii sau grave de COVID care pur şi simplu ar face orice pentru a putea respira fără a fi conectaţi la un aparat, pentru că acolo am ajuns, te întrebi: De ce? De ce oamenii nu vor sa se vaccineze? De ce nu cred în această boală cumplită care a ucis peste 50.000 de români?”, arată reprezentanţii Spitalului ”Victor Babeş” din Timişoara. Medicii afirmă că ajungi să-ţi dai seama că nu ai făcut destul.

”În acel moment, îţi dai seama că poate nu ai făcut destul. Că poate orele, şi zilele, şi nopţile pe care le-ai petrecut în ATI ajutându-i pe bolnavi nu au fost îndeajuns. Ai făcut tot ce se putea în spital. Dar, probabil, nu aici trebuia dusă bătălia. Dacă cei pe care îi tratam astăzi în ATI-urile ocupate 100% ar fi înţeles ce să facă, de ce este importantă imunizarea, de ce este important să poarte masca şi să se ferească, nu am fi ajuns în situaţia asta”, au mai transmis medicii.

Aceştia anunţă că au decis să facă mai mult pentru informarea populaţiei. ”De aceea, noi, câţiva medici rezidenţi de ATI, am decis să mai facem ceva. Să mergem din casă în casă, din bloc în bloc sau pur şi simplu pe stradă să le explicăm oamenilor, faţă în faţă, de ce este necesar să ne vaccinam, să ne protejăm. Vom sta de vorbă cu timişorenii, le vom împărtăşi din experienţa noastră din spital si le vom arata care sunt beneficiile vaccinării, riscurile, posibilele efecte adverse”, au precizat medicii. Campania va începe joi, în zona Stadion - Sala Olimpia, zilnic, începând cu ora 17.00. Vor participa medicii Dr. Alex Paraianu, Dr. Vlad Farcut, Dr. Dorian Gurban, Dr. Daniel Jipa, Dr. Titel Tapirdea, Dr. Novacescu Alexandru.

 

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:22
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă