Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Lovitură pentru Carmen Dan! Denunțul secolului la DNA

Laurentiu Ion, 24 iunie 2019, Ora 09:12

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-46996-1.jpg BREAKING NEWS

Carmen Dan primește lovitura decisivă! Ministrul Afacerilor Interne cu un pas mai aproape de a intra în jocul dosarelor de la DNA.

Carmen Dan este în corzi după ce la DNA a fost depus un dosar consistent! Ceea ce este interesant este faptul că informațiile puse pe tavă procurorilor anticorupție sunt informații actuale, nu informații din vremea când aceasta era prefect de Teleorman. Potrivit jurnaliștilor de la național.ro, informațiile din acest dosar sunt din timpul mandatului de ministru de Interne.

Mai  mult decat atat, potrivit sursei mai sus menționate, se pare că celcare a depus denunțul secolului este o persoană grea din minister. Pe langă acesta, și alți șefi din structuri în activitate și-au dat deja acordul că, în afara statutului de martori pe care îl au în acest prim dosar să depună la randul lor denunțuri cu privire la presiunile exercitate asupra lor de către Carmen Dan și ”Frăția Blondei” din jurul acesteia.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:08
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară