Stanga
Dreapta

Exclusiv: Gușă dă cărțile pe față despre Rareș Bogdan: Când merge pe stradă nu se strigă: Rareș Bogdan PNL, ci: Realitatea TV.

Gheorghe George, 20 iunie 2019, Ora 09:50

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-46928-1.jpg Exclusiv

Cosmin Gușă a vorbit, miercuri seara, în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea TV despre plecarea lui Rareș Bogdan și ce greșeli a făcut acesta după ce au trecut alegerile europarlamentare.

”Rareș a căzut pradă firii sale de a fi 'one man show'. Rareș îmi este dator, ca și alții pe care i-am lansat în carieră, și, uite, o spun pentru prima dată: eu nu am fost bucuros că Rareș a plecat pe lista PNL-ului și l-am și avertizat despre ce i se va întâmpla. Și ce i s-a întâmplat putea să nu i se întâmple, dacă mergea pe lista PNL-ului reprezentând partidul Realitatea. În alea 4-5 procente, unul l-a adus Rareș, iar 3 sau 4 le-a adus Realitatea, brand-ul Realitatea. Când merge pe stradă nu se strigă: Rareș Bogdan PNL, ci: Realitatea TV. Să nu mai mințim poporul cu televizorul! Încrederea pe care Rareș a dobândit-o de la pupitrul Realitatea TV a dat acele voturi. Dacă Rareș ar fi mers din partea altei televiziuni nu ar fi adus niciun procent”, a spus Cozmin Gușă în discuția cu Denise Rifai.

”Greșeala pe care a făcut-o Rareș, o spun, iar, în premieră, a fost dedicația pentru Klaus Iohannis aflat la ananghie. Dacă ar fi mers din partea partidului Realitatea, ar fi fost scutit de aceste umilințe pe care el le resimte, pentru că a fost umilit în interiorul unui partid al cărui mecanism nu-l cunoaște. El n-a demonstrat că este un lider și nu și-a demonstrat colegialitatea, de aceea el nu va putea fi candidat la prezidențiale”, a completat Cozmin Gușă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:40
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară