Stanga
Dreapta

Noi mărturii în cazul Caracal. Legătura dintre Gheorghe Dincă și procuror

Gabriela M Bogdan, 10 septembrie 2021, Ora 11:00

  • print
  • |
noi-marturii-in-cazul-caracal-legatura-dintre-gheorghe-dinca-i-procuror-49284-1.jpg

 

Noi detalii ies la iveală în dosarul Caracal. Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei Melencu, a dat câteva detalii referitoare la cum s-a desfășurat ultima audiere a martorilor, la Tribunalul Olt.

 

Au trecut doi ani de când Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au murit ucise de ”monstrul” din Caracal. Doi ani în care nimic nu s-a rezolvat. Doi ani în care părinții fetelor sunt puși față în față cu ”omul” care le-a ucis copiii. Fiecare audiere aduce noi ”surprize” pentru familia fetelor, iar cazul este departe de final.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei Melencu, a dat câteva detalii referitoare la cum s-a desfășurat ultima audiere a martorilor, la Tribunalul Olt.

Procurorul Popescu și Gheorghe Dincă, invitați de onoare la aceeași nuntă

La ultima audiere unde au fost chemați mai muți matori printre care și un apropiat al lui Gheorghe Dincă, cunoscut ca și ”Frică”, a recunoscut faptul că Dincă și unul din procurorii care s-au ocupat de cazul fetelor ucise se cunoșteau de la nunta fiului său:

„La termenul acesta a recunoscut ”Firică ” faptul că la nunta fiului au fost Dincă și procurorul Popescu, invitați de onoare.

Pe de altă parte, am arătat că procurorii de la DIICOT au falsificat probele, în sensul că s-au făcut că înaintează, în luna august 2019, un număr de 40 de probe pentru a fi expertizate, însă ulterior s-au adresat experților și au spus să nu le mai facă pe toate, ci doar 3. Am cerut judecătoarei să solicite procurorilor să ne spună ce s-a întâmplat cu acele probe.

Se refereau la acele probe din încăperea unde a fost Alexandra.”,a declarat avocata Carmen Obârșanu.

Până la finalizarea procesului este cale lungă

Avocatul familiei Măceșanu a declarat că până la finalizarea cazului este cale lungă :

„Urmează în continuare să se audieze și alți martori. Este departe de a se afla adevărul în această cauză, dar sperăm că până într-un final, când vom pune concluzii pe fondul cauzei, să știm ceva.

Deocamdată suntem în plină desfășurare de activități ale cercetării judecătorești și urmează să clarificăm cumva lucrurile( …) Mai sunt cel puțin 20 de martori de audiat în această cauză, apoi reiterăm discuțiile privind refacerea rapoartelor de expertiză.”, a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară