Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Eugen Nicolăescu este audiat, la DNA, în dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu

Claudiu Constantin, 15 ianuarie 2021, Ora 10:07

  • print
  • |
eugen-nicolaescu-este-audiat-la-dna-in-dosarul-lui-calin-popescu-tariceanu-48408-1.jpg BREAKING NEWS

 Eugen Nicolăescu este audiat la DNA în dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a ajuns la DNA în urmă cu puţin timp, fiind citat ca martor în dosarul lui Tăriceanu.

Urmează ca şi Călin Popescu Tăriceanu să ajungă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a i se aduce la cunoştinţă învinuirile. 

 

De ce vrea DNA urmărirea penală a lui Tăriceanu 

 

„Solicitarea Direcției Naționale Anticorupție referitoare la efectuarea urmăririi penale față de persoana respectivă are în vedere împrejurarea că, în acest moment, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:

Persoana respectivă ar fi primit, în mod indirect, în perioada 2007-2008, de la reprezentanții unei companii austriece, foloase materiale în valoare de 800.000 USD, constând în plata unor servicii de consultanță. În schimb, acesta și-ar fi exercitat atribuțiile, astfel încât să fie adoptate o serie de hotărâri de guvern în favoarea companiei. Suma de 800.000 USD, reprezentând un comision din valoarea plăților făcute de statul roman către companie, ar fi fost folosită în beneficiul demnitarului, pentru acoperirea unor cheltuieli de campanie electorală, fiind transferată în baza unor contracte fictive încheiate cu mai multe companii offshore", transmite DNA.

 

EDITORIAL

   Nicușor Dan vrea suspendarea investițiilor timp de doi ani

Nicușor Dan vrea suspendarea investițiilor timp de doi ani

Liderul PSD București, Gabriela Firea, susține că actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, urmărește suspendarea investițiilor timp de 2 ani, ceea ce înseamnă că Bucureștiul va intra în colaps. ”Capitala intra in colaps! Investitiile publice si private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite i ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:26
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă