Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: “Astă seară dansăm în familie” Elena Udrea și Elena Băsescu, dezmăţ în vacanța din Grecia

Valentina Popescu, 11 iulie 2021, Ora 10:54

  • print
  • |
asta-seara-dansam-in-familie-elena-udrea-i-elena-basescu-dezmat-in-vacanta-din-grecia-48700-1.jpg BREAKING NEWS

Elena Udrea și Elena Băsescu au ales o destinație de vacanță inedită! Cele două s-au decis să se relaxeze în Grecia, un loc preferat de toți românii.

 

Elena Udrea și Elena Băsescu, împreună în vacanță

Pentru a se bucura de toate frumusețile pe care le oferă Grecia, mâncarea bună și distracția pe cinste, Elena Udrea a fost însoțită de partenerul ei , Adrian Alexandrov. Între timp, fiica lui Traian Băsescu și-a lăsat copiii cu bona și bunica pentru a avea parte de un concediu linistit

Elena Udrea și logodnicul său, Adrian Alexandrov, și-au dorit să scape de aglomerația din România și să se relaxeze în Mykonos, o locație inedită preferată de persoanele ce au mulți bani.

 

Mai mult, cei doi au avut parte și de companie selectă. Elena Băsescu și-a dorit să petreacă timp alături de prietena sa extrem de bună, Elena Udrea, așa că a plecat imediat în Mykonos pentru a se bucura de ce are de oferit Grecia.

Aceștia au ascultat muzică grecească, s-au înfruptat din fel și fel de mâncăruri și au luat la pas străduțele din locația preferată de multe persoane.

Dosarul campaniei din 2009



Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată, de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită şi spălare a banilor în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009.

Udrea a primit mai multe pedepse, cuprinse între 3 şi 6 ani, pentru săvârşirea celor două 
infracţiuni. Instanţa le-a contopit, iar la condamnarea cea mai grea, de 6 ani, a fost adăugat un spor, urmând ca ea să execute în final 8 ani închisoare.

 


În acelaşi dosar, Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnată la 5 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor. Ea a primit 3 ani pentru instigare la delapidare şi două pedepse pentru instigare la spălarea banilor, de 3 şi 5 ani, acestea au fost contopite, rezultând o condamnare finală de 5 ani cu executare.

De asemenea, jurnalistul Dan Andronic, trimis în judecată de 
DNA pentru săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, a fost achitat.

Alte condamnări: 
Gheorghe Nastasia (fost secretar general al Ministerului Dezvoltări) - 6 ani pentru luare de mită; Victor Tarhonm (fost preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea) - 4 ani cu suspendare pentru luare de mită; Ioan Silviu Wagner (director general al companiei Oil Terminal) - 3 ani cu suspendare pentru delapidare.

Pe latura civilă, 
instanţă a dispus confiscarea sumei de aproximativ un milion de lei de la Elena Udrea.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:35
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară