Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro „Raiul miliardarilor”,orasul unde sta si petrece Mario Iorgulescu ,fiul lui Gino Iorgulescu

Gheorghe George, 13 februarie 2020, Ora 10:46

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47865-1.jpg BREAKING NEWS

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, nu mai este în Italia, la Milano, ci a ajuns într-un oraș supranumit „Raiul miliardarilor”.

Fiul lui Gino Iorgulescu, care a provocat anul trecut un accident rutier grav, soldat cu decesul unui șofer nevinovat, a fost dus de la spitalul Elias într-o clincă privată din Milano, unde s-a recuperat.

În prezent, Mario se află la Geneva, orașul bancherilor. Iorgulescu Jr. locuiește, potrivit România Tv, într-o vilă de lux, în timp ce văduva lui Dani Vicol, bărbatul mort în accidentul provocat de fiul lui Gino, scrie pe rețelele sociale că „moartea ar fi o pedeapsă prea mică” pentru Mario Iorgulescu: „Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani, să vină şi să se târască în faţa lui, asta îmi doresc! Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil, de aia nici n-a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal. Dacă l-aş vedea pe Mario Iorgulescu acum? I-aş pune copilul ăsta în faţa lui şi l-aş întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui”.

„Vreau să se întâmple în aşa fel încât să fie foarte chinuit, să sufere foarte mult, cum o să sufăr şi eu de acum încolo, toată viaţa. Trebuie să se întoarcă în România, să dea piept cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă”, afirmă femeia.

Mario Iorgulescu, accident mortal cu bolidul Aston Martin

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie 2019, la UPU a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.

Duminică, aflat la volanul unui Aston Martin, tânărul de 24 de ani a a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a decedat pe loc.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În urma impactului, fiul lui Gino Iorgulescu a fost transportat la spital, în timp ce celălalt șofer a decedat. Poliţia a deschis un dosar penal pe numele vinovatului, după ce a stabilit că Mario consumase alcool și substanțe interzise.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:13
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară