Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Fiul lui Florentin Pandele a ridicat 64 de vile de lux în Pipera! Valoarea complexului rezidenţial este de peste 20 de milioane de euro!

Claudia Ioana, 26 ianuarie 2020, Ora 16:10

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47821-1.jpg Exclusiv

.

De curând, fiul lui Florentin Pandele a ridicat 64 de vile de lux în Pipera. Bogdan este unul din cei doi băieţi ai lui Pandele, soţul Gabrielei Firea, dintr-o căsnicie anterioară şi e implicat de câţiva ani în piaţa imobiliară din zona Pipera-Voluntari. El este general manager şi director de vânzări pentru două complexe rezidenţiale în zona Voluntari, oraşul unde tatăl său este primar.

 

Fiul lui Florentin Pandele a ridicat 64 de vile de lux în Pipera. Preţul minim al unei vile este de 300.000 euro

Ultimul proiect al lui Bogdan Pandele îl reprezintă un cartier exclusivist în Pipera, numit „Bonton Residence”, format din 64 de vile de lux. Acestea au o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi, două etaje şi terasă, iar preţul fiecăreia pleacă de la 300.000 de euro, ceea ce înseamnă că valoarea întregului complex este de aproximativ 20 de milioane de euro.

 

Implicat în afacerile imobiliare, fiul lui Florentin Pandele a ridicat 64 de vile de lux în Pipera. “Mai avem disponibile 25-30 de apartamente în Omnix City, din totalul de 200 pe care le-am construit. De asemenea, avem şi circa 4.000 de mp de spaţii comerciale în ansamblu. Că facilităţi, complexul dispune de sală de fitness, piscina interioară, supermarket, parc privat, loc de joacă pentru copii, terenuri de tenis, grădiniţă, after school sau restaurant”, declară Bogdan Pandele despre unul din proiectele sale rezidenţiale.

În numărul viitor dezvăluiri despre asociatul constructorului de lux Bogdan Pandele, fiul unui cunoscut afacerist turc acuzat de spălare de bani.

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:24
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă