Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Fiul lui Florentin Pandele a ridicat 64 de vile de lux în Pipera! Valoarea complexului rezidenţial este de peste 20 de milioane de euro!

Claudia Ioana, 26 ianuarie 2020, Ora 16:10

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47821-1.jpg Exclusiv

.

De curând, fiul lui Florentin Pandele a ridicat 64 de vile de lux în Pipera. Bogdan este unul din cei doi băieţi ai lui Pandele, soţul Gabrielei Firea, dintr-o căsnicie anterioară şi e implicat de câţiva ani în piaţa imobiliară din zona Pipera-Voluntari. El este general manager şi director de vânzări pentru două complexe rezidenţiale în zona Voluntari, oraşul unde tatăl său este primar.

 

Fiul lui Florentin Pandele a ridicat 64 de vile de lux în Pipera. Preţul minim al unei vile este de 300.000 euro

Ultimul proiect al lui Bogdan Pandele îl reprezintă un cartier exclusivist în Pipera, numit „Bonton Residence”, format din 64 de vile de lux. Acestea au o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi, două etaje şi terasă, iar preţul fiecăreia pleacă de la 300.000 de euro, ceea ce înseamnă că valoarea întregului complex este de aproximativ 20 de milioane de euro.

 

Implicat în afacerile imobiliare, fiul lui Florentin Pandele a ridicat 64 de vile de lux în Pipera. “Mai avem disponibile 25-30 de apartamente în Omnix City, din totalul de 200 pe care le-am construit. De asemenea, avem şi circa 4.000 de mp de spaţii comerciale în ansamblu. Că facilităţi, complexul dispune de sală de fitness, piscina interioară, supermarket, parc privat, loc de joacă pentru copii, terenuri de tenis, grădiniţă, after school sau restaurant”, declară Bogdan Pandele despre unul din proiectele sale rezidenţiale.

În numărul viitor dezvăluiri despre asociatul constructorului de lux Bogdan Pandele, fiul unui cunoscut afacerist turc acuzat de spălare de bani.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:55
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară