Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: CE SMS AU GĂSIT ANCHETATORII ÎN TELEFONUL LUI GHEORGHE DINCĂ: ”ȘTIM CĂ…”

Marian Vasile, 4 august 2019, Ora 11:41

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47386-1.jpg BREAKING NEWS

O nouă informație-bombă în cazul ”Monstrului din Caracal”. Anchetatorii au descoperit în telefonul lui Gheorghe Dincă un SMS care oferă o nouă perspectivă în ceea ce privește cercetările pentru aflarea tuturor circumstanțelor care au dus la evenimentele tragice.

Mesajul respectiv a fost prezentat de Andreea Sava, la Antena 3, iar cei prezenți în emisiune au fost de părere că acest SMS are o valoare indiscutabilă, însă lasă loc și interpretărilor.

 

”Știm că fata este la tine. Eliberează fata!” , scria în mesajul de pe telefon.

”Putea să vină de la cineva din rețea sau putea să vină de la o autoritate (…) Au sfidat totul la vedere și e clar că e o protecție a acestor rețele care aduc mulți bani”, a declarat Norica Nicolai, avocat și fost procurer.

Afirmațiile sale au fost întărite și de avocatul Ingrid Mocanu. ”Este foarte, foarte posibil să fie de la autorități” ,consideră ea.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:22
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară