Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Bătrân în vârstă de 84 ani, reținut pentru că ar fi agresat o fetiță de 9 ani

Laurentiu Ion, 19 iunie 2019, Ora 17:56

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-46911-1.jpg BREAKING NEWS

Un bătrân în vârstă de 84 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost reţinut şi va fi prezentat, miercuri, procurorilor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, după ce ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de 9 ani. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Georgiana Moşu, a declarat, pentru Agerpres, că din anchetă au reieşit indicii că, în timp ce se afla pe o stradă din Piatra-Neamţ, suspectul ar fi constrâns o minoră în vârstă de 9 ani să-i atingă anumite zone ale corpului. 

''Suspectul a fost condus la sediul poliţiei, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus extinderea cercetărilor cu privire la comiterea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri. În urma documentării activităţii infracţionale, bărbatul din Piatra-Neamţ a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ. 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:02
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară