Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Traian Basescu ravneste la fotoliul lui Firea. Candideza pentru Primaria Capitalei

Bogdan Ionescu, 11 februarie 2020, Ora 15:30

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47860-1.jpg BREAKING NEWS

Fostul președinte Traian Băsescu, actualul europarlamentar PMP, a lansat,  o adevărată bombă. E nemulțumit că în București întârzie să apară marile proiecte.

"Dacă tot ne lansăm în ipoteze, luați-o și pe asta. Bucureștiul a rămas ca pe vremea mea", a spus acesta. El ar putea fi unul din candidații cu șanse reale la primăria Capitalei. Băsescu nu a exclus complet varianta de a candida la Primăria Capitalei. El susține că a învățat să nu mai facă afirmații radicale. Iar dacă tot se discută în ipoteze, trebuie să fie luată în calcul și ipoteza candidaturii sale. Însă, are o viziune mai largă. Care include alt nume.

"Eu oricând voi recomanda PMP să îl susțină pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei pentru că se ocupă de ea de cel puțin 10-12 ani. N-aș vrea să cred că sunt atât de lipsiți de responsabilitate încât să sacrifice ideea de candidat unic la Primăria București. Mi-e greu să înțeleg de ce USR nu îl utilizează la maxim pe Nicușor Dan. Eu cred că partidele de dreapta se vor trezi constatând că visul de a avea două tururi s-a spulberat. M-am obișnuit în politică să nu mai fiu radical, să nu mai spun "niciodată cu ăsta".

Dacă tot ne lansăm în ipoteze, luați-o și pe asta. Dacă aș lua Bucureștiul, din păcate a rămas la nivelul proiectelor pe care le-am terminat eu. De când s-a contorizat Bucureștiul am știut că RADET va intra în faliment. Dacă nu va exista candidat comun, sigur că și PMP va avea un candidat. Dar în general, ne gândim la alianță, partidul e prea mic", a spus Băsescu la Realitatea Plus.

 

EDITORIAL

Se califică PSD pentru un 7-0?

Se califică PSD pentru un 7-0?

Este uluitor cum au căzut zarurile. Așa cum au căzut, PSD, cu toate frământările sale interne, are toate șansele să bată la scor în București. Este posibil să facă un 7-0. Cu alte cuvinte, să ia toate primăriile de sector și Primăria Generală a Capitalei. Pentru frontul anti-PSD, căruia niciodată nu am să-i spun Dreapta rom&ac ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:27
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă