Stanga
Dreapta

”Winter Wonderland” – din 30 noiembrie

Gabriela M Bogdan, 21 noiembrie 2023, Ora 11:58

  • print
  • |
winter-wonderland-din-30-noiembrie-51982-1.jpg

Un târg de Crăciun va fi deschis, din 30 noiembrie, la Hala Laminor, de unde vizitatorii vor putea cumpăra preparate tradiţionale specifice acestei perioade a anului şi se vor putea bucura de dans şi muzică.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, „Winter Wonderland” va fi cel mai mare târg indoor şi outdoor din România.

Edilul Robert Negoiţă a declarat că târgul va fi interactiv, că „lista de atracţii pentru copii şi adulţi este lungă”, iar cei mici vor putea să schieze sau să se dea cu sania pe derdeluş şi vor învăţa să facă decoraţiuni de Crăciun de la artişti talentaţi.

 

FOTO: ecopolitic.ro

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară