Stanga
Dreapta

Exclusiv: COMUNICAT DE PRESĂ Ramona Ioana Bruynseels, candidat la alegerile prezidentiale Confesiunile românilor

Bogdan Ionescu, 14 iulie 2019, Ora 14:42

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47241-1.jpg Exclusiv

 
Candidatul surpriză la alegerile prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels, a pornit un turneu național în care își propune nu doar să îi întâlnească pe alegători, ci să-i asculte, să le cunoască dorințele și așteptările. Cu acest prilej, a lansat și un apel către politicienii care au abandonat diaspora românească.
 

Într-un videoclip postat pe contul personal de Facebook (https://www.facebook.com/799949990211564/posts/1170803046459588/), Ramona relatează o discutie avută – în timpul uneia dintre întâlnirile cu alegătorii – cu un cuplu stabilit in Germania.

Aceștia se aflau în vacanță, în țară. Întrebându-i dacă și când se vor întoarce definitiv acasă, tinerii i-au răspuns: ”
Niciodată!”. Apoi au explicat motivele din spatele răspunsului lor: birocrația, corupția la nivel mic, lipsa de oportunități, nedreptățile pe care oamenii simpli le întâmpină zi de zi.
 

Atât de multe lucruri ar fi putut să fie altfel dacă marii oameni de stat români ar fi luat în serios dorințele românilor, dacă i-ar fi ascultat pe români. Când spun asta mă gândesc la ceea ce un cuplu de români stabilit în Germania mi-a spus ieri, și anume că nu își dorește să revină în România, pentru că din momentul în care intră în țară și până pleacă sunt atât de stresați, se simt atât de împovărați de ceea ce se întâmplă, de oamenii cu care intră în contact și care le cer diverse lucruri care nu ar trebui să fie cerute, pentru că intră în obligațiile funcționarului public și a instituțiilor statului să le ofere. Aceste lucruri ne împovărează românii. Îi opresc din a se întoarce acasă.” a spus Ramona.

Ramona nu i-a iertat pe cei care alcătuiesc actuala clasă politică, cei care au uitat sau au refuzat să-i asculte pe oameni, de-a lungul anilor.
 
“De ce nu v-ați aplecat la nevoile românilor? De ce nu ați ascultat ceea ce ei își doresc cu adevărat? Oare nu trebuia să ne preocupăm și de aceste lucruri mărunte, dar care îi supără și îi descurajează pe români?”
 
Da, am vorbit foarte mult despre lupta anticorupție, o luptă necesară, atâta vreme cât este dusă corect. Dar iată că sunt probleme care supără românul de rând mai mult decât marea corupție. Nu iau apărarea oamenilor corupți din România, celor care încalcă legea, însă știu clar că pe lângă asta trebuia să se facă și altceva. Însă marii oameni de stat români au întors spatele nevoilor și dorințelor românilor. 
 
Au uitat că era responsabilitatea lor să se ocupe și de starea de bine a românilor și de bucuria de a trăi în România.
 
Îmi doresc să ascult românii în continuare și îmi doresc să aduc liniște, siguranță, dragoste față de România și, mai mult decât atât, mândrie. Mândrie că suntem români, dorința să trăim în țara noastră și să ne bucurăm de ceea ce România are de oferit.
 
Ramona și-a lansat campania săptămâna trecută, luând prin surprindere scena politică românească. A demarat un turneu prin care își propune să-i asculte pe oamenii din satele și orașele României, să afle care sunt nevoile și așteptările lor, ce contează cu adevărat pentru românii de rând.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:11
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară