Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Reacţia UBER după ce Guvernul a adoptat OUG pe ridesharing

Bogdan Ionescu, 26 iunie 2019, Ora 19:11

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47037-1.jpg BREAKING NEWS

Uber apreciază adoptarea Ordonanţei de Urgenţă care reglementează platformele de ridesharing şi vede acest lucru drept un pas spre modernizarea serviciilor de transport din România.

 

Reacţia UBER după ce Guvernul a adoptat OUG pe ridesharing

Ordonanţa este o veste bună atât pentru şoferii care lucrează pe aceste platforme cât şi pentru utilizatori, întrucât românii au acum mai multe opţiuni de călătorie, pot alege între transportul în comun, taxi şi transportul alternativ.

Cei de la Uber sunt deschişi spre a colabora cu autorităţile şi cu ceilalţi prestatori de servicii de transport pentru a gestiona probleme ca aglomeraţia, lipsa parcărilor şi poluarea.

Reprezentanţii firmei de ridesharing sunt recunoscători susţinătorilor care au realizat o petiţie de 400.000 de semnături în 6 zile, prin care au demonstrat că sprijină inovaţia.

Ordonanţa de Urgenţă care reglementează serviciile de ridesharing a fost adoptată în şedinţa de guvern de marţi, după ce a primit ultimul aviz din partea Consiliului Economic şi Social.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:05
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară