Stanga
Dreapta

Exclusiv: Partida Romilor Pro-Europa Vrancea a sărbătorit 100 de ani de la Marea Adunare Națională a Romilor

Laurentiu Ion, 25 iunie 2019, Ora 09:43

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47016-1.jpg Exclusiv

Reprezentanții Partidei Romilor Pro Europa Vrancea au participat, sâmbătă, la întrunirea romilor din Transilvania, ce a avut loc în orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, cu ocazia celebrării a 100 de ani de la Marea Adunare Națională a Romilor.

Întâlnirea avut loc în incinta Castelului Apafi, unde acum 100 ani s-a înființat Marea Adunare Naţională a Romilor din România. Partida Romilor Pro Europa Vrancea a fost reprezentată de peste 30 de persoane, alături de lideri din cele 42 de județe din țară, printre care președintele organizației Nicolae Păun, prim-vicepreşedintele Cătălin Manea, deputatul Daniel Vasile, directorul Centrului Cultural al Romilor Mihai Neacșu, reprezentantul Diasporei Gheorghe Răducanu, președintele Asociației IRU Dorin Cioabă, politicieni locali, regionali, dar și lideri naționali ai unor formațiuni politice.

Romii au discutat despre importanța momentului istoric de acum 100 de ani, dar și despre ce îi unește și ce îi dezbină în prezent. În cadrul acestui eveniment, a fost dezvelit și un monument comemorativ.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară