Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Accident rutier grav pe DJ151-o persoana si-a pierdut viața si alte 3 au fost rănite.

Valentina Popescu, 22 iunie 2019, Ora 16:53

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-46972-1.jpg BREAKING NEWS

Din primele verificări s-a stabilit că pe drumul județean 151, între localitățile Șintereag și Blăjenii de Jos, un autoturism cu volan pe dreapta, condus de un tânăr de 32 de ani, din Bistrița ar fi depășit un autoturism care circula pe aceeași direcție de mers, acroșându-l ușor, după care a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat de mai multe ori in afara părții carosabile.

In urma accidentului, din păcate, un pasager in vârsta de 31 de ani, din Bistrița a decedat. Conducătorul auto și alte 2 pasagere din același autoturism au fost răniți.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Se continua cercetările de către polițiștii rutieri din Beclean pentru stabilirea tuturor împrejurărilor in care a avut loc tragicul evenimentul”, informează IPJ BN.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:01
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară