Stanga
Dreapta

Teodora Desagă(PMP) și-a luat-o in bot!

Laurentiu Ion, 10 noiembrie 2020, Ora 11:03

  • print
  • |
teodora-desaga-pmp-i-a-luat-o-in-bot-48314-1.jpg

 

Cu tot sprijinul USR,teleormaneanca Teodora Desagă (PMP) nu a reusit să-si vadă  visul implinit de a fi viceprimar al orasului Bragadiru. 

Viceprimarul orașului Bragadiru este Grigore Marian Dumitru (PNL)

.

Grigore Marian Dumitru, care a fost viceprimar și în mandatul precedent, a primit 11 voturi (8 de la consilierii PNL, 2 de la consilierii PSD-ALDE și 1 de la consilierul Pro România).

Contracandidata Teodora Desagă (PMP) a avut 8 voturi, 4 de la consilierii PMP și 4 de la consilierii USR.

19 consilieri numără Consiliul Local al orașului în acest mandate.

Viceprimarul în funcție a fost ”susținut de consilierii care și-au dorit continuitatea”, a spus și consilierul PNL Adrian Dumitru, ales astăzi drept președinte de ședință de Consiliu Local.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:11
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă