Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Spectacole de teatru pentru copii și adulți, în Parcurile Sebastian și Ferentari. „Teatru Oriunde”, Sector 5

Gabriela M Bogdan, 12 august 2022, Ora 11:09

  • print
  • |
spectacole-de-teatru-pentru-copii-i-adulti-in-parcurile-sebastian-i-ferentari-teatru-oriunde-sector-5-50969-1.jpg BREAKING NEWS

Stagiunea outdoor a proiectului „Teatru Oriunde” se deschide sâmbătă cu spectacole pentru copii şi adulţi care se vor juca în Parcurile Sebastian şi Ferentari, informează organizatorii.

În Parcul Ferentari sunt programate pe 12 august, orele 18,30 şi 20,00 – „Farse medievale în stil nemedieval”, pe 13 august, orele 10,00 şi 11,30 – „Croitoraşul cel viteaz”, iar de la orele 18,30 şi 20,00 – „Farse medievale în stil nemedieval”. În ultima zi a proiectului „Teatru Oriunde”, pe 14 august, de la orele 10,00 şi 11,30, se joacă „Croitoraşul cel viteaz”, iar de la ora 18,30 este prezentat spectacolul „Farse medievale în stil nemedieval”.

 

Stagiunea outdoor „Teatru Oriunde” face parte dintr-un proiect dezvoltat şi implementat de Asociaţia Sirius Art, prin care îşi propune promovarea sectorului cultural independent şi încurajarea tinerilor creatori, precum şi facilitarea accesului la produse artistice de calitate şi îmbunătăţirea ofertei culturale existente în România.

Proiectul este finanţat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti, conform Legii 350/2005, prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”.

 

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:18
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară