Stanga
Dreapta

Primarul Sectorului 4, medicul Daniel Băluță, apel la responsabilitate

Claudia Ioana, 1 noiembrie 2020, Ora 15:16

  • print
  • |
primarul-sectorului-4-medicul-daniel-baluta-apel-la-responsabilitate-48310-1.jpg

 

Bucureștiul se află la un pas de starea de urgență. Explozia noilor cazuri de infectare cu noul coronavirus a determinat Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență să decidă închiderea,  cafenelelor, restaurantelor, cinematografelor și teatrelor.

 

Edilul Sectorului 4, medicul Daniel Băluță, face apel la cetățeni să poarte măștile de protecție măștii pe o distanță de 100 de metri în jurul școlilor.

Purtați masca! Aveți grijă de voi și de membrii familiei voastre! Fiți responsabili.

 Atât ca primar, cât și ca medic, vă rog să respectați întocmai normele legale! Doar așa putem rămâne cu toții sănătoși! ”, scrie Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:19
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă