Stanga
Dreapta

Daniel Băluţă: Impreună cu CJ Ilfov vom prelungi linia de metrou M2 cu câteva staţii

Marian Vasile, 8 februarie 2021, Ora 19:26

  • print
  • |
daniel-baluta-impreuna-cu-cj-ilfov-vom-prelungi-linia-de-metrou-m2-cu-cateva-statii-48447-1.jpg

Primăria Sectorului 4 şi Consiliul Judeţean Ilfov vor să prelungească linia de metrou M2 cu două sau trei staţii către comuna Berceni, anunţă primarul Daniel Băluţă.

"Linia de metrou M2 nu se va opri pe şoseaua Berceni! Lucrăm, împreună cu Consiliul Judeţean Ilfov, la un proiect care o va prelungi cu două sau trei staţii către comuna Berceni. De ce ne dorim asta? Pentru că infrastructura mare transformă zona într-una atractivă pentru investitori, iar acest lucru înseamnă dezvoltare economică şi o viaţă mai bună pentru oameni. Generează locuri de muncă bine plătite, bani mai mulţi la bugetul local, adică fonduri pentru proiecte noi, un aer mai curat, pentru că vom lăsa maşinile în afara oraşului şi vom circula cu metroul, dar şi scăderea timpilor în trafic, prin depresurizarea Centurii Capitalei şi a şoselelor din Sectorul 4", a scris, vineri, pe Facebook, Daniel Băluţă.


Primăria Sectorului 4 anunţa pe 17 ianuarie că, începând de a doua zi, vor fi demarate lucrările la noua staţie de metrou care va fi construită pe şoseaua Berceni. Noua staţie de metrou, care se va întinde pe o lungime de 1,6 kilometri, va fi construită între staţia Berceni, actualul capăt de linie al magistralei 2 de metrou, şi şoseaua de Centură, adăuga autoritatea locală.

 

EDITORIAL

 „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

„Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

  „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”,  ne deplasăm zilnic între casă şi serviciu, muncim de cele mai multe ori fără nicio tragere de inimă, îngropându-ne pasiunile sau adevăratele talente, în spatele unor joburi anoste, de la care nu aşteptăm nimic decât salariul modic dar sigur, pe ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:36
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă