Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Comunicat SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A.: Partener Pentru Un Sector Impecabil!

Laurentiu Ion, 1 aprilie 2024, Ora 09:25

  • print
  • |
comunicat-salubrizare-sector-5-s-a-partener-pentru-un-sector-impecabil-52137-1.jpg BREAKING NEWS

Cu primăvara în aer și sărbătorile pascale aproape, echipa noastră de la SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. își începe misiunea de transformare a Sectorului 5 într-o oază de curățenie și prospețime. De astăzi, 01.04.2024, demarăm o amplă acțiune de salubrizare, acoperind fiecare colț al sectorului, de la străzi aglomerate la spațiile verzi dintre blocuri.

Cu fiecare campanie și eveniment comunitar, promovăm nu doar curățenia, ci și reciclarea, colectarea selectivă și educația ecologică. Împreună, putem crea un mediu sănătos pentru copiii noștri și pentru viitorul lor.

Echipa noastră va fi prezentă non-stop, asigurând servicii de curățenie stradală, măturat mecanizat și colectare a deșeurilor. Cu SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A., menținem standardele înalte în materie de curățenie pentru Sectorul 5!"

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară