Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Autobuzele vor putea circula și pe linia de tramvai. Gabriela Firea: ”Călătorii pot să schimbe tramvaiul cu autobuzul mult mai rapid”

Claudiu Constantin, 2 iulie 2020, Ora 17:00

  • print
  • |
autobuzele-vor-putea-circula-i-pe-linia-de-tramvai-gabriela-firea-calatorii-pot-sa-schimbe-tramvaiul-cu-autobuzul-mult-mai-rapid-48145-1.jpg BREAKING NEWS

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a inaugurat  proiectul-pilot în care autobuzele de pe trei linii intens circulate (135, 182 și 330) vor putea circula pe linia de tramvai.

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Firea, acest proiect-pilot reprezintă o primă etapă a unei acțiuni care are ca scop fluidizarea traficului din București, dar și o premieră absolută.

”Premieră în traficul bucureștean! De azi inauguram banda unică mult-așteptată! Aceasta este amenajată pe liniile de tramvai, unde de dimineață circulă și autobuzele. Azi inauguram prima etapă a acestei acțiuni importante pentru fluidizarea traficului”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

Primarul general al Capitalei spune că proiectul-pilot se află în lucru de mai bine de doi ani de zile, numai că nu a fost posibilă punerea sa în practică din cauză că au fost necesare modificări la Codul Rutier.

 

EDITORIAL

Se califică PSD pentru un 7-0?

Se califică PSD pentru un 7-0?

Este uluitor cum au căzut zarurile. Așa cum au căzut, PSD, cu toate frământările sale interne, are toate șansele să bată la scor în București. Este posibil să facă un 7-0. Cu alte cuvinte, să ia toate primăriile de sector și Primăria Generală a Capitalei. Pentru frontul anti-PSD, căruia niciodată nu am să-i spun Dreapta rom&ac ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:26
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă