Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Zeci de oamenii au fost ucişi de trupele ruseşti iar cadavrele lor au fost aruncate în gropi comune într-un oraş ucrainean

Laurentiu Ion, 21 martie 2022, Ora 11:09

  • print
  • |
zeci-de-oamenii-au-fost-ucisi-de-trupele-rusesti-iar-cadavrele-lor-au-fost-aruncate-in-gropi-comune-intr-un-oras-ucrainean-50386-1.jpg BREAKING NEWS

 

Imagini de-a dreptul cutremurătoare cu zeci de cadavre aruncate în gropi comune într-un oraş ucrainean au fost făcute publice. Oamenii au căzut victime nevinovate trupelor ruseşti.

 

 

Ca să îşi îngroape morţii, localnicii din suburbia Bucha, lângă Kiev, au început să sape gropi uriaşe pentru zecile de civili uciși în „Bătălia de la Bucha”.

 

Zeci de morţi rămaşi fără identitate

Localnicii din Bucha sunt văzuți ridicând cadavrele în saci dintr-un camion și îngropându-le cu grijă în afara bisericii principale a suburbiei. Andriy Levkivskyi a scris: „67 de civili au fost îngropați pe terenul bisericii orașului Bucha într-o groapă comună. Erau diferiți, dar acum nimeni nu este identificat. Crucile nu sunt puse pe gropile comune”.

Nu este clar unde au murit exact oamenii sau în ce împrejurări, dar este mai mult decât probabil că şi-au pierdut viaţa în timpul bătăliei de la Bucha, care a durat două săptămâni şi care a început la sfârșitul lunii trecute.

Zecile cadavre îngrămădite în gropile comune din Bucha sunt atent ambalate și sigilate - și se speră că pot fi mutate într-un loc mai potrivit după încheierea conflictului. De luni, Rusia susţine că a preluat controlul în suburbia din nordul Kievului.

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:52
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară