Stanga
Dreapta

Exclusiv: Gabriela Firea: Voi propune redeschiderea parcurilor și cimitirelor

Marian Vasile, 3 mai 2020, Ora 19:02

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48026-1.jpg Exclusiv

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat  că va propune redeschiderea parcurilor și cimitirelor din București în cadrul măsurilor care vor fi eventual relaxate începând din 15 mai.

În ceea ce privește teatrele, sălile de spectacol, „nu pot să dau vești prea bune”, a spus Gabriela Firea, arătând că toate măsurile trebuie să fie în concordanță cu recomandările epidemiologilor.

În cazul în care se vor redeschide parcurile, vor trebui precauții, ca persoanele să nu se apropie foarte mult una de cealaltă, iar dacă stau la coadă să păstreze distanța, a spus Gabriela Firea, declarându-se îngrijorată de imaginile văzute zilele acestea cu oameni care stăteau prea aproape la coadă la mici.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:52
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă