Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Un tânăr de 16 ani și-a înjunghiat mortal tatăl

Laurentiu Ion, 11 februarie 2020, Ora 15:08

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47858-1.jpg BREAKING NEWS

Un tânăr de 16 ani din Iași și-a înjunghiat tatăl in picior, secționându-i artera femurală, în timpul unui conflict apărut între aceștia. Bărbatul de 47 de ani a murit în scurt timp în curtea casei.

Conflictul a avut loc în comuna ieșeană Ciortești.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 47 de ani, care obișnuia să consume băuturi alcoolice, a început să se certe cu soția și cu fiul său. Scandalul a degenerat, iar bărbatul ar fi luat un cuțit cu care și-a amenințat fiul.

Sursele citate au precizat că în timp ce încerca să ia cuțitul din mâna tatălul său, băiatul de 16 ani l-a înjunghiat pe bărbat în picior, secționându-i artera femurală.

Acesta a murit, la scurt timp, în curtea casei. Băiatul a fost cel care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Echipajul medical care a ajuns fața locului a declarat decesul bărbatului.

Tânărul este acum cercertat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași în stare de libertate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de omor.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:14