Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Un tânăr de 16 ani și-a înjunghiat mortal tatăl

Laurentiu Ion, 11 februarie 2020, Ora 15:08

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47858-1.jpg BREAKING NEWS

Un tânăr de 16 ani din Iași și-a înjunghiat tatăl in picior, secționându-i artera femurală, în timpul unui conflict apărut între aceștia. Bărbatul de 47 de ani a murit în scurt timp în curtea casei.

Conflictul a avut loc în comuna ieșeană Ciortești.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 47 de ani, care obișnuia să consume băuturi alcoolice, a început să se certe cu soția și cu fiul său. Scandalul a degenerat, iar bărbatul ar fi luat un cuțit cu care și-a amenințat fiul.

Sursele citate au precizat că în timp ce încerca să ia cuțitul din mâna tatălul său, băiatul de 16 ani l-a înjunghiat pe bărbat în picior, secționându-i artera femurală.

Acesta a murit, la scurt timp, în curtea casei. Băiatul a fost cel care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Echipajul medical care a ajuns fața locului a declarat decesul bărbatului.

Tânărul este acum cercertat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași în stare de libertate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de omor.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:53
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară