Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Donald Trump cere PEDEAPSA CAPITALĂ pentru cei care comit crime

Bogdan Ionescu, 5 august 2019, Ora 22:07

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47392-1.jpg BREAKING NEWS

Președintele american Donald Trump a declarat luni că "va cere Departamentului de Justiție să propună pedeapsa cu moartea pentru cei care comit crime în masă și motivate de ură", relatează site-ul postului CNN, potrivit Mediafax.

Acesta a adăugat că pedeapsa capitală în aceste cazuri ar trebui efectuată "în mod rapid, decisiv și fără a amâna inutil ani de zile".

Cel puţin 20 persoane au fost ucise într-un atac armat produs sâmbătă după-amiază într-un complex comercial din oraşul El Paso, situat în statul american Texas, un suspect fiind arestat preventiv. Poliția a anunțat că 26 de persoane sunt rănite și în prezent primesc atenție medicală la spitalele din apropiere.

Liderul de la Casa Albă l-a numit pe atacatorul din El Paso un "om rău" și a cerut americanilor să condamne "supremația albă".

"Atacatorul din El Paso a postat un manifest online prin care își exprimă ura de rasă. Națiunea noastră trebuie să condamne rasismul, bigotismul și supremația albă".

Alte nouă persoane au murit într-un atac armat desășurat în fața unui bar din orașul Dayton, situat în statul american Ohio. Incidentul a avut loc la doar câteva ore de atacul armat din El Paso, Texas, în urma căruia alte 20 de persoane au murit.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară