Stanga
Dreapta

Exclusiv: Afaceri de familie: Soţia fiului lui Paul Stănescu e gravidă cu băiatul fratelui acestuia!

Gheorghe George, 3 august 2019, Ora 18:01

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47382-1.jpg Exclusiv

O adevărată dramă se petrece în Clanul lui Paul Stănescu de la Olt. Și aceasta pare să se lege și cu demisia subită din fruntea PSD a lui Paul Stănescu . Iulia Stănescu, fostă Grecu, este gravidă cu fiul fratelui lui Paul Stănescu, deputatul Alexandru Stănescu.

Pe care-l cheamă tot Alexandru, ca pe tatăl său. Fiul lui Paul Stănescu și Iulia Grecu sunt în plin proces de divorț, după ce în anul 2015 au făcut o nuntă fastuoasă și mai apoi luna de miere și fotografiile de nuntă în insula grecească Santorini.

Scandalul a izbucnit după ce Iulia a rămas gravidă. Aceasta după ce mai multe încercări între ea și băiatul lui Paul Stănescu au dat greș.

Inițial, deși au fost mai multe zvonuri, lucrurile păreau de domeniul irealului. Însă în cele din urmă lucrurile au ieșit la iveală.

Iulia Stănescu ar fi spus chiar că a ales această variantă, de a-i dărui un moștenitor fiului lui Paul Stănescu prin intermediul verișorului său primar, pentru ca tatăl copilului să fie din neam.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară