Stanga
Dreapta

Exclusiv: Un autoturism a intrat într-un cortegiu funerar, în Argeș. Dricul, proiectat într-un gard

Marian Vasile, 3 august 2019, Ora 17:43

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47377-1.jpg Exclusiv

Un autoturism a intrat, vineri, într-un cortegiu funerar, în localitatea Davidești, din județul Argeș. Două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind chiar șoferul dricului, care a fost transportat la spital.

Accidentul a avut loc vineri în satul Voroveni, din comuna Davidești, județul Argeș, unde un autoturism a lovit un cortegiu funerar. Mai exact, a fost tamponat dricul în care se afla un coșgiuc. Acesta era gol, șoferul dricului deplasându-se către locuința răposatului, potrivit ziarulargesul.ro. Dricul a fost proiectat într-un gard și a lovit și un transformator electric.

ISU Argeș a intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD. În urma accidentului, două persoane au fost rănite.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei victime care a suferit un atac de panică, dar și unui bărbat de 68 de ani, șofer al dricului, care a acuzat dureri la nivelul toracelui și a fost transportat la spital.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, pentru că a fost lovit și un transformator de electricitate, a fost solicitată intervenția unui echipaj specializat la fața locului.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară