Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: PSD a scăpat de Nea’ Dobrica, Nelucu se pregateste pentru primăria Mihăileşti!

Laurentiu Ion, 1 august 2019, Ora 20:04

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47367-1.jpg BREAKING NEWS

După ce în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean de vineri, 26 iulie, au decis dizolvarea organizaţiei Mihăileşti, social democraţii giurgiuveni au ales sâmbătă, 27 iulie, un nou preşedinte la Mihăileşti.
Acesta este Constantin Ion Tudose (Nelucu), fost lider al filialei ALDE Mihăileşti.
Nelucu a candidat la alegerile locale din 2016 pentru funcţia de primar al oraşului Mihăileşti din partea ALDE, obţinând un rezultat foarte bun.
Constantin Tudose urmează să fie în 2020 candidatul PSD la primăria Mihăileşti, în condiţiile în care Mihai Dobre are deja bagajele mutate în curtea PNL-ului.
Se anunţă vremuri grele pentru primarul de la Mihăileşti, fiind anticipate mai multe schimbări la nivelul unor instituţii locale.
Cu atât mai mult cu cât, după demisia ministrului Carmen Dan şi arestarea lui Liviu Dragnea, influenţa ” păpuşarului ” din structurile informative ce l-a sprijin atâţia ani, pe filiera „băieţilor deştepţi din Ilfov”, nu mai poate să-l ajute prea mult în acest moment pe Nea’ Mihai.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară