Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ucigașul lui Marian Cozma, eliberat în secret cu patru ani mai devreme! Sztojka Ivan şi-a luat un BMW nou-nouţ şi a dat petrecere

Marian Vasile, 1 august 2019, Ora 09:27

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47361-1.jpg BREAKING NEWS

Sztojka Ivan, ucigaşul handbalistului Marian Cozma, a fost eliberat în mare secret din închisoare, cu patru ani mai devreme. Presa din Ungaria a făcut dezvăluirea astăzi, deşi elibererea celui care l-a omorât pe "Păsărilă", în 8 februarie 2009, a părăsit puşcăria joia trecută.

Potrivit borsonline.hu, Sztojka a ieşit din închisoarea de la Szombathely, săptămâna trecută, în 19 iulie mai precis. Se pare că eliberarea criminalului, cu patru ani mai devreme, s-a făcut pentru "bună purtare".

Un martor a declarat, sub protecţia anonimatului, că familia şi prietenii lui Sztojka Ivan au sărbătorit cu şampanie eliberarea în mare secret, a ucigaşului lui Marian Cozma. 

"Vă rog să nu menționați numele meu, mă tem să nu am probleme. Sztojka a fost eliberat joia trecută, dar totul a fost ținut secret. Imediat după eliberare, a dat mare petrecere. Umblă liber fără nciun fel de probleme şi şi-a luat un BMW nou-nouţ. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine", a declarat martorul pentru borsonline.hu

Reamintim că handbalistul Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, pe 8 februarie 2009, într-o altercaţie în barul Patriot din Veszprem, oraş unde fostul dinamovist juca la echipa locală.

Doi coechipieri de la Veszprem au fost şi ei răniţi în confruntarea cu un grup de aproximativ 30 de persoane de etnie romă. Sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic au supravieţuit. Cozma avea 26 de ani.

Pentru uciderea lui Marian Cozma, Sandor Raffael şi Gyozo Nemeth au primit în 2011 condamnare pe viaţă. Un an mai târziu pedeapsa a fost redusă la numai 18 ani pentru fiecare. 

Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare, iar la apel a fost redusă la opt. Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria a majorat în octombrie 2012 pedeapsa de la 8 la 13 ani de închisoare, însă, ulterior, a fost redusă la 9 ani.

Din cei 9 ani de închisoare, criminalului lui Marian Cozma a făcut doar cinci.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:30
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară