Stanga
Dreapta

Exclusiv: Robert Turcescu, atac la adresa lui Traian Băsescu

Marian Vasile, 18 august 2019, Ora 14:19

  • print
  • |
traian-basescu-robert-turcescu-47468-1.jpg Exclusiv

Deputatul PMP, Robert Turcescu, s-a arătat revoltat pentru situația drumurilor din România și susține că în drum spre mare s-a gândit ”cu duioșie” la toți ”nemernicii care s-au ocupat de-a lungul anilor de infrastructura rutieră. La toți, fără excepție”. Practic, Robert Turcescu s-a gândit ”cu duioșie” și la Traian Băsescu, cel care a fost ministru al Transporturilor, în două mandate, în perioda 1996-2000.

”Am fost astazi la Constanta, la Ziua Marinei. Le doresc marinarilor romani tot binele din lume, sint oameni aparte, caractere unice, suflet greu incercate de experienta vietii pe mare si pe oceane. La multi ani buni si in vremuri mai bune!

P.S. Am plecat la 6.00 dimineata din Bucuresti si am ajuns la Constanta dupa 5 ore de drum bara la bara pe Autostrada Soarelui. M-am gindit cu "duiosie" la toti nemernicii care s-au ocupat de-a lungul anilor de infrastructura rutiera a acestei tari. La toti, fara excepție! Nesimtiti ordinari...”, scrie Robert Turcescu.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:18