Stanga
Dreapta

Primarul orașului Bragadiru Vasile Cimpoeru, apel către cetăteni

Laurentiu Ion, 12 decembrie 2020, Ora 13:11

  • print
  • |
primarul-ora-ului-bragadiru-vasile-cimpoeru-apel-catre-cetateni-1.jpg

La data de 09.12. 2020, locuința unei familii din orașul Bragadiru, de pe strada Crișul Alb a ars din temelii. Imobilul a fost cuprins de flăcări, iar în urma incendiului au rezultat pagube materiale semnificative, pagube ce au fost înscrise în procesul verbal de intervenție al pompierilor.

Acestia nu au mai putut recupera nimic, în urma incendiului arzând totul, inclusiv documente personale, mobilier, haine, electrocasnice.

Familia compusă din 5 membri a fost cazată temporar la școala nr. 3 Bulgaru, strada Unirii, nr. 85, unde beneficiază de toate condițiile necesare unui trai decent.

Am aprobat astăzi și un ajutor de urgență în valoare de 60000 lei pentru reconstrucția locuinței mistuită de flăcări.

Vă asigur că voi rămâne întotdeauna receptiv la problemele și nevoile dumneavoastră și voi veni cu soluții sau rezolvări la acestea.

Sănătatea și siguranța cetățeanului sunt si vor rămâne mereu priorități pentru mine și pentru administrația pe care o conduc.

Consider că este datoria oricărui primar să aibă grijă de comunitatea sa.

În aceste vremuri cu grele încercări, în perioada sărbătorilor și nu numai, trebuie să conștientizăm ceea ce este cu adevărat important in viață: sănătatea, dragostea, bunătatea, apropierea de oameni și de nevoile lor.

Trebuie să fim solidari cu semenii noștri afectați de acest necaz. Orice ajutor este binevenit pentru această familie. Cine poate și vrea să ajute, poate lua legătura cu familia la numerele de telefon: 0773355486, 0773995830, 0721035342

Le mulțumesc tuturor oamenilor binevoitori care au ajutat și vor ajuta în continuare!

Primarul dumneavoastră,

Vasile Cimpoeru

 

EDITORIAL

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Programul de Revelion al TVR a stîrnit mare zarvă într-o anume parte a presei și a politicii. Deputatul Iulian Bulai, din al cărui CV am înțeles că și-a petrecut viața trecînd dintr-o țară între-alta, în funcție de misiuni, a cerut plecarea Doinei Gradea, pe motiv că scheciurile lui Mugur Mihă ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:36
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă