Stanga
Dreapta

Primarul orașului Bragadiru ,Gabriel Lupulescu continuă modernizarea infrastructurii

Gheorghe George, 9 aprilie 2024, Ora 15:17

  • print
  • |
primarul-ora-ului-bragadiru-gabriel-lupulescu-continua-modernizarea-infrastructurii-52142-1.jpg

Dragi bragadireni,

Progresăm cu pași mari în modernizarea infrastructurii orașului nostru. Lucrările la sistemul de canalizare pe Străzile Caporalului, Vitejiei și Plevnei sunt în plină desfășurare, cu scopul de a îmbunătăți evacuarea apelor pluviale.

 

După finalizarea lucrărilor de canalizare, vom continua cu modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale, pentru a asigura un tranzit eficient și sigur pentru toți cetățenii. Termenul stabilit pentru finalizarea acestor lucrări este 15 mai.

 

Aceste îmbunătățiri sunt realizate cu gândul la binele și confortul dumneavoastră, pentru că fiecare dintre dvs. merită să trăiască într-un oraș care evoluează constant.

Cu considerație,

Gabriel Lupulescu,

Primarul orașului Bragadiru

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:57
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară