Stanga
Dreapta

Exclusiv: Partida Romilor revine în forță în județul Neamț

Claudiu Constantin, 18 martie 2024, Ora 17:23

  • print
  • |
partida-romilor-revine-in-forta-in-judetul-neamt-52123-1.jpeg Exclusiv

 

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania , Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) a decis înființarea unei noi filiale în județul Neamț. Cătălin Stănescu este președintele interimar al filialei Neamț și se va ocupa  de construirea unei noi structuri, care va avea ca principală misiune îmbunătățirea situației romilor din acest județ.

“Am creat o echipă de lucru la nivelul județului Neamț, cu care mă voi deplasa în toate localitățile cu comunități importante de romi, pentru a înființa sucursale și a intra în contact cu romii și problemele lor. Noua echipă e formată din tineri ambițioși ca Marcel Daniel Stănescu, Senim Berescu, Alfred Păun și Daniel Răducanu, care își doresc să îmbunătățească situația romilor din Neamț”, a declarat Cătălin Stănescu, președintele interimar al APRPE Neamț.

Tinerii romi din Neamt, încurajați să-și termine studiile

Noua echipă s-a deplasat zilele trecute în comunitățile din Moreni și Văleni, unde a pus bazele unor noi sucursale.

“Am vizitat câteva comunități de romi, unde am întâlnit oameni extraordinari de buni și plini de entuziasm. Entuziasm care a creat o atmosferă de colegialitate, ce ne-a încurajat și ne-a oferit încredere în planurile viitoare!”, a spus Cătălin Stănescu.

Partida Romilor revine după 8 ani în județul Neamț. Noua echipă își propune ca, împreună cu liderii comunităților, să facă un plan de acțiune cu activități concrete, pentru a rezolva în colaborare cu autoritățile locale problemele din comunitățile de romi.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:29
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară