Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Nicușor Dan băgat pe țeavă de primarul Cristian Popescu Piedone . Edilul sectorului 5 împărțit borcane cu apă caldă

Bogdan Ionescu, 1 martie 2024, Ora 14:38

  • print
  • |
nicu-or-dan-bagat-pe-teava-de-primarul-cristian-popescu-piedone-edilul-sectorului-5-impartit-borcane-cu-apa-calda-52110-1.jpeg BREAKING NEWS

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei, a luat la pas străzile Capitalei și a împărțit borcane cu apă caldă, mesaj cu aluzia la promisiunile primarului general Nicușor Dan, făcute în campania electorală de la alegerile trecute.

„Bosulică, sunt bocnă de amărâtă…

M-ai sedus cu acoladele tale crețe, mi-ai promis grade gârlă în țeavă și când te-ai văzut boier… m-ai dat pe gheață la deranjamente “9442”!

De când ești șef la robinet, minciunelule, umblu pe țeavă doar răcită…

Sunt amărâtă…

Zac zgribulită pe conductă ca vai de mine…

Apa din boiler, ibricul, ligheanul și fierbătorul… fac zilnic mișto de mine și-mi promit o plapumă cadou de ziua ta!

Așa mă amărăsc…

Știi tu că zăpada aia măruntă care a făcut nițică haltă prin oraș, acum ceva vreme, mi-a râs la obraz că stă mai bine-n grade ca mine? M-a făcut Agent Termic… eschimos!

Din cauza ta, boierule, sunt mai populară în bancuri ca Bulă…

Copiii ăștia mici, de 3-4 ani, nici nu mă cunosc! Degeaba le spun ai lor povești cu mine… Ei știu una și bună: că baia caldă vine de la boiler, boiler, boiler!

Înjurături, boierule, vai de țevile mele! M-au scos până și din integrame! Că… cică dau erată pe verticală!

Știi ce-am auzit șoptindu-se pe țeava călâie de la closet? Pfff… boierule, boierule… Zic oamenii că și tu și eu consumăm oxigen degeaba în oraș! Și că din 9 iunie… SCAPĂ DE TINE, iar cu mine or să se spele pe cap!

Oricum, răcită bocnă, astăzi am absentat din vreo 800 de blocuri, instituții, școli, grădinițe, cămine studențești…

Am ghinion! Și primăvara asta mă prinde tot cu mucușor din cauza răcelii…

Sunt atât de răcită încât cred că am deja COVID.

Deh… vine el și soarele pe țeava mea! Pe 9 iunie când o să pleci tu pa pa, boierule, o să fie soare și-o să stau cu țeava în raze!

Să nu uit:

vezi că Piedone, primarul ăla greu care-ți provoacă insomnie, Dragonul, cum îi zici când tremuri, m-a pus astăzi la borcan și m-a împărțit oamenilor!

Dar să știi că am fost tot rece sloi și… iar te-am făcut de râs!

Ți-a lăsat și ție câteva recipiente la intrarea de la Cișmigiu! Și o ditamai dihanie de morcov de era să fac infarct! A zis că e al tău, că de câteva zile îl porți știe el unde! N-am cerut detalii, că eram răcită!

Ți-am scris, boierule, cu o mare rugăminte: NU mă mai promite oamenilor, NU mai vorbi despre mine la televizor! UITĂ CĂ EXIST, AȘA CUM ȘI BUCUREȘTENII AU UITAT DE EXISTENȚA TA!

Apropo:

pentru toți anii în care ți-am suportat minciunile, nicușorule boierule… îmi faci cinste cu o votcă mare să mă încălzesc?”, a scris Cristian Popescu Piedone.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară