Stanga
Dreapta

Gurista Ramona Badescu,intra in politica ca proaspat membru AUR.

Bogdan Ionescu, 11 decembrie 2023, Ora 16:18

  • print
  • |
gurista-ramona-badescu-intra-in-politica-ca-proaspat-membru-aur-52008-1.jpg

Patrioata nu a vanat decat italienii bogati si este pregatita sa-si cumpere locul de europarlamentar

Ramona Badescu, inscrisa cu surle si trambite in AUR, „partidul patriotilor”, a declarat in urma cu aproximativ 10 ani ca nu a avut „niciodata” un iubit roman.

00:09 / 00:20

„Sunt italienii mai buni amanti decat romanii?”, a fost intrebata actuala patrioata Ramona Badescu intr-un interviu pentru Libertatea.

„Mi-e imposibil sa compar pentru ca nu am avut niciodata o relatie cu un roman, dar pot sa spun despre italieni ca sunt oameni sufletisti, generosi si pasionali. Eu am avut putini barbati si buni. Ii pot numara pe degete. Nu am avut nici o aventura de noapte in toata viata mea. Nu ma dau usor unui barbat. Imi place cand un mascul se lupta pentru mine. Dupa ce munceste 2-3 luni, prima noapte va fi cu siguranta una cu efecte speciale”, spunea Badescu.

Badescu a anuntat, in cadrul Congresului AUR, ca s-a inscris in partidul „patriotilor”.

Are sange de politician  “ Vocea ,  talentul si euroi sotului sunt rampa de lansare ca europarlamentar

 

„Traiesc de 33 de ani la Roma, departe de tara, dar intotdeauna am fost aici cu gandul. Intotdeauna sangele meu a fost sange de romanca. De fiecare data am luptat pentru dreptatea romanilor. De multe ori am fost priviti cu rautate, cu prejudecati. De multe ori am primit amenintari cu moartea. De multe ori romanii erau un popor despre care nu se stia. Acum stiu, pentru ca noi ne-am castigat o identitate, identitatea romaneasca. Acum luptam si luptam uniti”, a sustinut Ramona Badescu.

„Partidul AUR este condus de un om care lupta tot timpul, George Simion, care ne este alaturi, este alaturi romanilor din diaspora si el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat si de faptul ca astazi este in Italia”, a mai spus Badescu.

„Sunt aici ca sa depun toata iubirea mea pentru tara si romanii de acolo. Romanii care sunt acolo, in diaspora, au nevoie de noi”, a adaugat gurista.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară