Stanga
Dreapta

Exclusiv: Gloria Gaitan dezvaluiri despre cum a murit marele actor

Claudiu Constantin, 11 noiembrie 2020, Ora 18:00

  • print
  • |
gloria-gaitan-dezvaluiri-despre-cum-a-murit-marele-actor-48318-1.png Exclusiv

Trupul neînsufleţit al lui Valdimir Găitan va fi depus joi, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, la ora 13.00, a transmis actriţa Gloria Găitan, fiica actorului.

„Tata s-a stins din viaţă acasă, alături de familie, aşa cum a fost şi ultima sa dorinţă. Mulţumim celor ce ne sunt şi ne-au fost alături cu gânduri bune, şi avem rugămintea să înţelegeţi durerea adâncă ce ne copleşeşte în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenţilor şi farmaciştilor care l-au îngrijit şi au fost alături în cele mai grele clipe. Pentru cei ce doresc să îşi ia la revedere de la tata, trupul său va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, orele 13.00.

Slujba de inmormantare va avea loc sambata, 14 noiembrie, orele 12.00, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, km 0. Inmormantarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sambata, 14 noiembrie, orele 14.00 pe Aleea Artistilor.

Ne dorim ca atat presa cat si cei ce vor sa isi ia ramas bun de la tata sa dea dovada de intelegere, discretie si sa respecte masurile ce se impun in contextul actual.

Transmitem tuturor multa sanatate in aceste vremuri de grea incercare!

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!", este mesajul Gloriei Găitan.

"Sunt puţine momentele care ne fac să renunţăm la zâmbetul-emblemă al Teatrului nostru şi în care simţim că rămânem fără replică! Din păcate, astăzi aşa ne simţim, la plecarea îndrăgitului prieten şi actor, Vladimir Găitan. Pentru Teatrul de Comedie a însemnat foarte mult: personaje minunate pe care le-a adus pe scenă, ani în care a condus Teatrul, colaborări cu regizori de mare valoare, evenimente la care ne-a fost alături şi prin care ne-a bucurat pe noi şi pe voi, cei din sală. Aplauzele noastre se îndreaptă către el, cel ce a fost şi care acum a părăsit Marea Scenă! În memoria acestuia, următoarele trei zile îi vor fi dedicate. Ne vom aminti de Vladimir Găitan în cele trei ipostaze esenţiale ale vieţii sale: în teatru, în cinematografie şi nu în ultimul rând, în cea de om", este mesajul Teatrului.

Miercuri seara, începând cu ora 19.00, pe site-ul https://www.youtube.com/user/comediechannel va fi prezentat spectacolul "Soare pentru doi" de Pierre Sauvil, regia Alice Barb, cu Vladimir Găitan şi fiica lui, Gloria Găitan. Spectacolul va putea fi accesat timp de 24 de ore.

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:00
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă