Stanga
Dreapta

Exclusiv: Căpuşele mufate la banii statului încep să pocnească Irina Alexe (USR-PLUS), fosta polițistă pensionată la 42 de ani a fost demisă din funcția de secretar de stat în MAI

Marian Vasile, 15 septembrie 2021, Ora 15:35

  • print
  • |
capusele-mufate-la-banii-statului-incep-sa-pocneasca-irina-alexe-usr-plus-fosta-politista-pensionata-la-42-de-ani-a-fost-demisa-din-functia-de-secretar-de-stat-in-mai-49311-1.jpg Exclusiv

Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” o ironizează, într-o postare pe pagina de socializare, pe Irina Alexe, polițista pensionată la 42 de ani, ajunsă secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Odată cu „curatenia ” făcută de Florin Cîțu, în rândul secretarilor de stat USR-PLUS, a fost dată afară și Irina Alexe din funcția pe care o deținea în Ministerul de Interne.

Catu, , a dat afara   toti secretarii de stat pluseristi. Adica si pe Irina Alexe, giuvaerul politistilor, protejata lui Blaga, reconditionata de Ciolos, chestorita la 35 de primaveri si pensionara la 42.

Suntem toti indurerati si demotivati intrucat stimabila era pentru noi toti un simbol al succesului, o lectie vie despre cum sa faci cariera fulgeratoare in politie fara sa fii o zi macar, politist operativ. Doar slujind un politician puternic.”, spun sindicaliștii.

Pensie de 3.000 de euro

Irina Alexe, polițista pensionată la 42 de ani, a fost numită secretar de stat la Ministerul de Interne, la propunerea USR-PLUS.

Deși a fost instalată în funcție în luna februarie, declarația sa de avere a fost făcută publică de-abia în această săptămână.

Conform documentului verificat de Bugetul.ro, Irina Alexe are o pensie de serviciu de circa 3.000 de euro/lună. Mai exact, în 2020, ea primea o pensie lunară de 14.236 de lei.  

Din pensie, Irina Alexe a câștigat, în 2020, 170.832 de lei.

Amintim că Alexe s-a pensionat în 2017, având, la acea vreme, o pensie de 13.000 de lei.

Ca atare, în trei ani, pensia i s-a majorat cu 1.236 de lei.

În perioada în care a fost secretar de stat în MAI, Alexe a beneficiat și de salariul aferent funcției.

Conform aceleiași declarații de avere, Irina Alexe deține un apartament în Capitală, cumpărat în anul 2005. Totodată, ea are în proprietate și 3/8 dintr-un teren 3.700 mp.

De asemenea, potrivit documentului Irina Alexe este proprietaraa a 3 autoturisme: Suzuki (fabricat în 2016), Smart for Two (fabricat în 2017) și un AUDI, fabricat în 2018.

În conturi, Alexe are 10.000 de euro și circa 5.500 de lei. În 2020, Irina Alexe, pe lângă pensie, a avut venituri de 10.000 de lei din diferite activități.

În ceea privește salariul soțului său, acesta nu este făcut public.

 

EDITORIAL

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

  Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de tovărășica sa de viață, Irina Tănase, anunță presa tabloidă. Fostul lider al PSD ar fi plecat de acasă și ar fi trimis un SMS de adio. Totuși, nu e clar dacă despărțirea e temporară sau definitivă. Cel care și-ar fi băgat coada între cei doi ar fi Codrin Ștefănescu, lacheul favorit al lui Dr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:43
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă