Stanga
Dreapta

Piedone, marele favorit la Primăria Capitalei

Gabriela M Bogdan, 11 martie 2024, Ora 11:48

  • print
  • |
piedone-marele-favorit-la-primaria-capitalei-52113-1.jpg

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a comandat un sondaj realizat de către cei de la Verifield, pentru a vedea cum stă în cursa pentru al doilea mandat de primar general. Surpriza mare este că în acest sondaj, favoritul pentru Primăria Capitalei este Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Conform sondajului, Piedone ar obține 40,4%, chiar dacă ar candida numai cu sprijinul PUSL, iar alianța PSD-PNL ar avea un alt candidat.

Pe locul 2 s-ar clasa Nicușor Dan cu 39,3%, susținut de Alianța Dreapta Unită.

Pe locul 3 s-ar clasa Sebastian Burduja cu 16%, chiar dacă ar fi susținut de alianța PSD-PNL.

 

La Consiliul General, PSD ar obține 30, 7%, în timp ce Alianța Dreapta Unită ar obține 27,2%. Pe locul trei s-ar clasa cei de la PNL cu 17,5%.

 

Sondaj pentru alegerile europarlamentare

Sondajul comandat de Nicușor Dan a măsurat intenția de vot din București pentru alegerile europarlamentare.

Astfel, alianța PSD-PNL ar obține 45,7%, în timp de Alianța Dreapta Unită ar obține 26,3%. La București, AUR ar obține doar 6,4%.

La întrebarea dacă Bucureştiul se îndreaptă într-o direcţie bună sau rea, 48,2% au răspuns că se îndreaptă într-o direcţie bună iar 47,5% într-o direcţie greşită, iar 4,4% nu au răspuns.

Sondajul a fost realizat pe firma Verifield, iar datele au fost culese în perioada 2-9 martie 2024, metoda de cercetare fiind interviu prin intermediul chestionarului. Datele au fost culese prin metoda interviurilor telefonice. Eroarea maximă admisă este de  ± 3,27%, la un grad de încredere de 95%.

FOTO:  facebook.com

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară