Stanga
Dreapta

70 de noi contracte semnate prin PNRR

Gabriela M Bogdan, 25 ianuarie 2023, Ora 11:37

  • print
  • |
70-de-noi-contracte-semnate-prin-pnrr-51406-1.jpg

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 70 de noi contracte de finanţare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Până în prezent, au fost semnate peste 3.500 de contracte cu finanţare din PNRR.

Contractele semnate vineri,, în valoare totală de 104.825.268,77 lei, au fost încheiate între autorităţile publice locale din 63 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziţionarea de staţii de autobuz inteligente şi de mobilier urban inteligent, implementarea unor sisteme inteligente de management local pentru îmbunătăţirea serviciilor publice, realizarea unor baze de date GIS, realizarea şi extinderea unor reţele de supraveghere video şi digitalizarea serviciilor la nivelul localităţilor, precum şi reabilitarea moderată a unor clădiri publice pentru îmbunătăţirea serviciilor publice prestate la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale.

Prin cele trei componente ale PNRR, până în prezent, au fost semnate 3.507 de contracte de finanţare, în valoare totală de 21.949.314.282,04 de lei, a precizat ministrul Dezvoltării, potrivit unui comunicat de presă.

 

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:26
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară