Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Cehia interzice călătoriile în alte ţări din cauza noii tulpini COVID

Gabriela M Bogdan, 30 iunie 2021, Ora 11:21

  • print
  • |
cehia-interzice-calatoriile-in-alte-tari-din-cauza-noii-tulpini-covid-48631-1.jpg BREAKING NEWS

Ministerul ceh al Sănătăţii a interzis marţi călătoriile în Rusia, Tunisia, Paraguay şi Namibia, din cauza răspândirii variantei indiene a COVID, denumită acum varianta Delta. Interdicţia de călătorie va intra în vigoare joi în cazul Rusiei şi săptămâna viitoare pentru Tunisia, o destinaţie populară de vacanţă pentru cehi. În ultimele săptămâni, Cehia a înregistrat o creștere a cazurilor de COVID, după ultimul val din luna martie, când a avut un maxim de 12.000 de cazuri zilnice. Luni, țara din Europa Centrală a raportat 157 de cazuri. Republica Cehă a identificat până acum 120 de cazuri ale variantei Delta, considerată a fi mai transmisibilă decât variantele anterioare, a declarat Institutul Naţional de Sănătate Publică al ţării. Ţara cu 10,7 milioane de locuitori a fost una dintre cele mai afectate din Europa, cu 30.298 de decese. Cehia a vaccinat cu ambele doze peste 3,1 milioane de persoane.

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară