Stanga
Dreapta

Exclusiv: Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne

Valentina Popescu, 28 iunie 2019, Ora 09:00

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47064-1.jpg Exclusiv

Simona Halep (7 WTA) a fost eliminată, vineri, în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne, după ce a pierdut în fața lui Angelique Kerber (5 WTA), scor 4-6, 3-6.

Sportiva din Germania a început mult mai bine partida din Marea Britanie și a făcut break încă de la scorul de 1-1, iar ulterior s-a distanțat la 4-1. Simona Halep a revenit printr-un game câștigat pe serviciul adversarei, însă a fost insuficient, iar Angelique Kerber și-a adjudecat primul set, după aproximativ 35 de minute.

Setul secund a început într-o manieră similiară, cu Kerber la conducere, care s-a desprins rapid la scorul de 3-0. Românca a dat semne de revenire, însă nu s-a putut impune în fața lui Kerber, care traversează o formă bună pe iarbă. Tenismena din Germania s-a impus cu 6-4, 6-3, după o oră și 13 minute de joc.

Astfel, Simona Halep părăsește primul turneu pe iarbă al anului în faza sferturilor de finală, iar Kerber obține a patra victorie în fața româncei, în cele nouă partide directe.

Pentru româncă, urmează turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, care se va desfășura în perioada 1-14 iulie.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:05
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară