Stanga
Dreapta

ÎN CE CIRCUMSTANȚE VOR AVEA LOC JOCULE OLIMPICE

Gabriela M Bogdan, 16 iulie 2021, Ora 11:30

  • print
  • |
in-ce-circumstan-e-vor-avea-loc-jocule-olimpice-48760-1.jpg

Pare o glumă, dar nu este! Japonezii s-au gândit să aducă paturi din cartoane anul acesta în Satul Olimpi, pentru a evita relațiile sexule între sportivi.

După ce guvernul a declarat stare de urgență din cauza creșterii numărul de cazuri de persoane infectate, organizatorii au recurs la măsuri extreme pentru ține sub control pandemia.

Peste 18 mii de paturi au fost instalate în Satul Olimpic, iar acestea au fost confecționate dintr-un material special, carton mai precis.

Deși nedeclarat, motivul bănuit de toată lumea în alegerea acestui material este acela de a evita, pe cât posibil, relațiile sexuale între sportivi.

Paturile rezistă la cel mult 200 de kg și se strică la mișcări bruște și în forță, dezvăluie spaniolii de la Cadena Ser.

Există și un alt avantaj – paturile pot fi reciclate la finalul Jocurilor Olimpice.

 

Jocurile Olimpice de vară 2020 de la Tokyo se vor desfășura între 23 iulie și 8 august.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară