Stanga
Dreapta

Preotului Eugen din Curcani i s-a sculat cocoşul din sutană, în faţa unei fetiţe de 14 ani

Claudia Ioana, 10 mai 2021, Ora 13:57

  • print
  • |
preotului-eugen-din-curcani-i-s-a-sculat-cocosul-din-sutana-in-fata-unei-fetite-de-14-ani-48556-1.jpg

 

Preotul Cătălin Ștefan Eugen, de la Biserica din localitatea Curcani, este cercetat pentru corupere sexuală a minorilor, după ce s-a „spovedit” unei fete de 14 ani că este îndrăgostit de ea. Practic, i-a făcut avansuri unei minore.

Avansuri unei minore

În urmă cu două săptămâni, o fată de 14 ani s-a dus la biserica din localitatea Curcani pentru a se spovedi. După ce a primit sfânta taină a Spovedanie, preotul Cătălin Ștefan Eugen a refuzat să o împărtășească, dar nu înainte de a-i spune că trebuie să revină ulterior la biserică.

Mătușa fetei susține că fata i-a povestit mamei sale despre avansurile făcute de preot. Dar nu a fost crezută. Mai mult, femeia și-a bătut propria fiică pentru că nu credea că un preot ar face asemenea lucruri.

Pentru a-i demonstra mamei sale că nu minte și că a fost mustrată nevinovată, pe 1 mai 2021, în Sâmbată Paștelui, fata s-a dus la biserica preotului Cătălin Ștefan Eugen pentru a primi sfânta împărtășanie. Dar, în sfânta Biserică, preotul Cătălin Ștefan Eugen a ajuns să se spovedească în fața fetei. Întreaga discuție a fost înregistrată de aceasta cu telefonul mobil.

După ce a obținut „spovedania” preotului, fata i-a prezentat înregistrarea mamei sale. Femeia înmărmurită de cele auzite a sunat imediat la Serviciul de Urgență 112. La cinci zile de la plângerea făcută, Inspectoratul de Poliție Călărași, condus de comisarul șef Ionuț Emil Nițu, a decis să înceapă cercetările pentru infracțiunea de „corupere sexuală a minorului”.

Preotul  Eugen din Curcani: Bine, tu ești copil, dar... na”

Redăm integral „spovedania” preotului Cătălin Ștefan Eugen făcută în fața fetei de doar 14 ani. Din discuții rezultă că preotul i-a mai spus fetei în urmă cu aproximativ trei ani, pe când fata avea doar 11 ani, că este amorezat de ea.

Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa... Nu știu cum să-ți zic... O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui... Poate ai auzit și tu!

Copilă: Am auzit, da!

Preot: Bine, tu ești copil, dar... na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar... totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu... ochii... Și... acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.

Copilă: A, nu!

Preot: Ba da!

Copilă: Nu!

Preot: Ba da, voiai să zici ceva.

Copilă: Nu voiam!

Preot: Sigur?

Copilă: Sigur!

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:51
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă