Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Orăsanca Desagă si-a găsit PROSTI la Bragadiru. USR și PMP se regrupează împotriva liberalilor.

Valentina Popescu, 6 aprilie 2021, Ora 18:56

  • print
  • |
orasanca-desaga-si-a-gasit-prosti-la-bragadiru-usr-i-pmp-se-regrupeaza-impotriva-liberalilor-48527-1.jpg BREAKING NEWS

 

Apropierea alegerilor locale parțiale în urma vacantării funcției de primar regrupează forțele politice locale.

De exemplu, USR (partid parlamentar, aflat la guvernare împreună cu PNL și cu UDMR) a semnat un ”protocol de asociere” cu PMP (partid neparlamentar) privind înființarea unei alianțe electorale la nivel local cu denumirea ”Împreună pentru Bragadiru” (ÎpB) pentru ”participarea la alegerile locale parțiale pentru alegerea primarului orașului Bragadiru, din anul 2021”. Astfel, reprezentantul PMP, teleormaneanca Teodeora Desaga va candida cu susținerea USR pentru funcția de primar, campania electorală urmând a fi gestionată în comun.

În ceea ce privește colaborarea politică viitoare, cele două formațiuni au convenit, tot printr-un protocol, să contribuie la costurile de promovare în proporții diferite, USR – 40% și PMP – 60%.

În eventualitatea câștigării alegerilor, viitorul administrator public al orașului Bragadiru va fi desemnat, prin dispoziție de primar, în urma unui interviu, din partea USR, care va putea numi și un consilier al primarului. Totodată, în situația schimbării majorității în Consiliul Local, consilierii PMP vor susține propunerea USR pentru funcția de viceprimar, iar viceprimarul va desemna un consilier personal din partea PMP.

La alegerile din septembrie anul trecut, candidatul PNL a obținut 4.360 de voturi din cele 9.034 de voturi valabil exprimate, adică 48,26%, câștigând alegerile, iar candidatul PMP – 2.155 de voturi (23,85%). În Consiliul Local, PNL are opt mandate, iar PMP patru mandate.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:28
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă